Tarptautinė mokytojų diena

  • Paskelbė : Jūratė Gimbutienė
  • Paskelbta: 2024-10-11
  • Kategorija: Renginiai

Laba diena,

Tarptautinės Mokytojų dienos proga gimnazijoje - oro uostas. Dienos organizatoriai antrokai pakvietė mokytojus į skrydį. Kur skrendame? Visur! Keliauti, pažinti, nenurimti - tai mokytojo credo. Ir nors pasaulis didelis, gimnazistai palinkėjo, kad jų mokytojams viso pasaulio būtų negana.
Improvizuotos kelionės metu mokytojai ir mokiniai linksminosi 360 laipsnių fotoplatformoje, keliavo virtualybėn, skrido gimnazistų oro linijomis, kuriose vyko meninė programa. Muzikinius sveikinimus mokytojams parengė VISI gimnazijos pirmokai ir antrokai. Ačiū mokiniams už nuoširdumą, paprastumą ir pagarbą mokytojui! Mokiniams pasirengti padėjo muzikos mokytoja Neringa Valinskienė, ir jai skrieja mūsų didelis oro bučinys Gimnazijos šokėjos, vadovaujamos mokytojos Brigitos, dovanojo naują šokio kompoziciją, o skrydžiui vadovavo antrokai Evita ir Arnas.
Direktorius Saulius Grigas visus pasveikino, palinkėjo sveikatos, padėkojo už mažus ir didelius darbus, apdovanojo mokytojus pedagoginio darbo jubiliejų proga, taip pat įteikė padėkas mokytojams, organizavusiems Ukmergės rajono Tarptautinės mokytojo dienos renginį: mokytojoms Rimai Bigenienei, Irinai Vaskelienei, Vidai Šidlauskienei, Jovitai Majauskei už meninius ir scenarijaus sprendimus, mokytojai Ingai Skliarienei ir jos auklėtiniams už mokytojų sutikimą ir svetingumą renginio metu, skaitovams Simonui, Kotrynai, Viltei, Ignui ir vedėjams Arentui ir Kotrynai!
Šventiniame renginyje mokytojos Inga Skliarienė ir Loreta Žilinskienė buvo apdovanotos Ukmergės rajono savivaldybės Mero padėkos raštais.
Ukmergės rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas įteikė padėkos raštus už iniciatyvią ir kūrybingą pedagoginę veiklą Tarptautinės mokytojų dienos proga mokytojoms Almai Žižienei, Rasai Ordavičienei ir direktoriaus pavaduotojai neformaliam ugdymui Kristinai Krivickienei.
Didžiuojamės!
Su Mokytojo diena!
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas